Hitro do kakovostne zatemnitve vašega vozila

Vsi poznamo dejstvo, da v vročih poletnih mesecih poletno sonce segreje naše avtomobile tako močno, da se v njih ni možno vsesti dokler pred tem za nekaj minut ne odpremo oken ali vrat. Če tudi vi razmišljate,  kako bi omilili ta učinek ste prišli na pravo mesto. Podjetje Mediafol namreč nudi kakovostno zatemnitev stekel, kar bo zmanjšalo vpliv sonca na segrevanje avtomobila. Vse več ljudi se odloča za zatemnitev stekel saj pravijo, da se temperatura v avtu drastično zniža, če so na avto stekla zatemnjena. Ker smo bili v podjetju Mediafol navdušeni nad mnenjem naših strank smo se odločili, da bomo uporabljali še boljše folije za zatemnitev stekel na vaših avtomobilih.

Kljub strogim predpisom, ki jih je potrebno za temnenje stekel upoštevati s to storitvijo nimamo nikakršnih težav. Uredimo vam tako samo zatemnitev stekel kot vse potrebne dokumente za homologacijo, ki je po današnjih predpisih nujno potrebna. Vsako še tako majhno spremembo na avtomobilu morate homologirati sami vendar pri Mediafol grafiki vam vse potrebne dokumente uredimo mi. Temnenje stekel – cena je odvisna od tipa vozila in števila stekel ki jih želite zatemniti.

zatemnitev stekel

V podjetju Mediafol imamo bogato bazo modelov vozil z dimenzijami stekel zato je vse kar nam morate sporočiti model vašega vozila in takoj vam bomo lahko poslali informativno ponudbo s ceno za katero bomo storitev opravili. Na naše delo boste prejeli večletno garancijo zato se boste lahko v primeru odlepitve vrnili mi pa vam bomo brezplačno zamenjali folijo, ki se je odlepila.

Poleg vsega naštetega zatemnitev stekel pripomore tudi k večji varnosti. Se sprašujete zakaj ? V primeru nesreče in razbitja okna nalepljena folijo omogoči steklu, da se to ne razleti po avtomobilu pač pa ostane v enem kosu čeprav razbito. To seveda prepreči morebitne poškodbe zaradi ureznin stekla. Torej, če si želite večjo varnost in boljšo zaščito pred poletnim soncem obiščite spletno stran mediafol.si kjer lahko pošljete povpraševanje za tovrstno storitev in odgovorili vam bomo z informativno ponudbo.