Poceni prevozi – taxi Ljubljana Brnik za samo 23 evrov

Smo podjetje, ki se s prevozom potnikov ukvarja že vrsto let – naše storitve opravljamo predvsem profesionalno, hitro, ugodno, varno ter zanesljivo! Naše glavno vodilo, ki usmerja naše delovanje je seveda zadovoljstvo strank. Le to je tisto, kar zares šteje. Ravno zato smo za vse potnike, ki potujejo od Ljubljane do Brnika ali obratno, pripravili edinstveno priložnost. Taxi Ljubljana Brnik – Book taxi boste tako dobili že za samo 23 evrov. Prevoz bo tako popolnoma oseben, kar pomeni, da se vam nikakor ne bo potrebno tlačiti na sredstva javnega prevoza. Preprosto boste lahko uživali v udobju našega avtomobila ter se pred poletom še zadnjič sprostili. Da je vaše udobje še večje, vam nudimo tudi različne možnosti plačila. Poleg gotovinskega plačila sprejemamo tudi kreditne kartice, moneto ter nudimo možnost odloženega plačila. Za podjetja izdamo originalni račun, le-tem pa nudimo tudi možnost neobvezujoče naročilnice za nedoločen čas.

taxi Ljubljana Brnik

Taxi Ljubljana Brnik poskrbi za popolno zadovoljstvo strank. Po dogovoru vas lahko poberemo kjerkoli – na domu, v službi, na postaji ali pred trgovino, popolnoma po vaših željah, odložimo pa na letališču Jožeta Pučnika, seveda varno in pravočasno. Možnost odlične komunikacije ter orientiranja nam omogoča tudi uporaba sodobne tehnologije, ki nam med drugim sporoči tudi, kadar vaš let zamuja. Tako vas bomo na letališču vseeno pobrali ob pravem času.

Ker živimo v času hitrih sprememb ter visoke mobilnosti, je taxi Ljubljana Brnik najboljša izbira, če potrebujete ugoden, a hkrati kakovosten prevoz do letališča. Če potrebujete prevoz hitro, bo najbolje, da nas kontaktirate kar preko telefonske številke. Vaš prevoz bomo uredili hitro ter brez zapletov. V vsakem primeru pa smo vam na voljo tudi preko naše elektronske pošte – tam lahko pridobite še dodatne informacije o ostalih destinacijah ter krajih, ki jih lahko obiščete z našo pomočjo. Vabljeni ste, da nam pošljete tudi povpraševanje, ki ga ni v naši redni ponudbi. Za vas bomo sestavili poceni ponudbo, ki se ji ne boste mogli upreti.