Ste lastnik rabljenega vozila, ki bi ga želeli prodati oz. zamenjati? Potem nas kontaktirajte še danes. Vaše vozilo bomo odkupili, ne glede na njegovo starost, znamko ali delovanje. V podjetju Carline vam lahko tudi pomagamo pri nadaljnji prodaji vašega vozila, z veseljem pa ga vzamemo tudi v zakup ob nakupu novega. Nudimo vam odkup avtomobila za gotovino, ali pa ga vzamemo v komisijsko prodajo. Vaše vozilo si pred odkupom ogledamo ter ocenimo njegovo vrednost. Proces poteka hitro ter enostavno, poskrbeli bomo tudi za vso potrebno dokumentacijo za prodajo vašega vozila. Fotografije vašega vozila nam lahko tudi preprosto pošljete po elektronski pošti.

rabljena vozila

Zakaj izbrati Carline? Ker je prodaja rabljenih vozil dandanes zelo težavna, sploh če se prodaje lotevate sami. Med poplavo najrazličnejših avtomobilov na trgu, rabljenih in popolnoma novih, boste naleteli na različne stranke – nekatere izmed njih bo vaše vozilo seveda iskreno zanimalo, med njimi pa bodo tudi stranke, ki se s tem preživljajo. Ceno vašega vozila lahko zelo znižajo oz. vas pretentajo na kakšen drug način (npr. nakup vozila brez prepisa). Prodaja rabljenih vozil je torej težavna tako z vidika časovne optimizacije kot s cenovnega vidika. Prodaja rabljenih vozil vam bo vzela veliko časa ter naložila mnogo nepotrebnih obveznosti, kot je srečevanje neresnih potencialnih kupcev.

Prodaja rabljenih vozil z našo pomočjo je popolnoma enostavna – po predhodnem dogovoru se bomo odločili za odkup vozila. Tako se boste hitro rešili odvečnega avtomobila. Ker imamo v ponudbi kar nekaj rabljenih avtomobilov vas vabimo, da si ogledate tudi našo ponudbo različnih modelov – morda prav med njimi najdete vaš novi jekleni konjiček. Če imate v mislih nakup avtomobila, ki ga v naši ponudbi ni, oz. ga ne najdete nikjer drugje na slovenskem trgu, lahko poskrbimo tudi za uvoz želenega avtomobila. Če pa ste vozilo že našli, nam lahko pošljete link do oglasa, mi pa uredimo vse potrebno, da se bo vozilo kaj kmalu znašlo v vaših rokah.