Spletna trgovina s kartušami

Naj gre za potrebe pisarne ali vašega doma – naša spletna trgovina s kartušami birostore.com vam ponuja ves pisarniški material, ki bi ga utegnili potrebovati, vključno z originalnimi ter kompatibilnimi kartušami ter tonerji po več kot odličnih cenah. Na več kot 450 kvadratnih metrih našega založenega skladišča se nahaja več kot 6000 različnih artiklov. Trudimo se, da je blago, ki ga najdete na naši spletni strani, vedno na zalogi ter pripravljeno na čim hitrejšo dobavo.

spletna trgovina

Spletna trgovina s kartušami Birostore je z več kot 25-letnimi izkušnjami na področju uvoza, distribucije ter prodaje tudi najuspešnejša ter vodilna trgovina s tonerji, rezervnimi deli ter biro opremo. Naše dejavnosti vztrajno širimo tudi na ostale trge znotraj EU. Ponašamo se tudi z lastno blagovno znamko tonerjev Economic Line. Blagovna znamka je uradno registrirana ter zaščitena s strani EU, odlikuje pa jo vrhunska kvaliteta ter cena, dostopna vsakemu uporabniku. Tonerji Economic Line so izdelani iz odličnih komponent, pretežno izdelani na Japonskem – kakovost se izraža predvsem skozi odlične barvne odtise. Za produkte, ki jih kupite pri nas, vam jamčimo z ustrezno garancijo.

Spletna trgovina s kartušami Birostore je torej opremljena z vsem, kar boste potrebovali v vaši poslovni ali domači pisarni. Tako boste na enem mestu našli vse potrebščine, vključno z kartušami ter tonerji za vaše tiskalnike. Kartuše ter tonerji v naši ponudbi so izdelane s strani priznanih proizvajalcev, med katerimi se nahajajo tudi Canon, Dell, Epson, HP, Samsung ter Toshiba.

Kakšne kartuše boste izbrali, je odvisno predvsem od tipa tiskalnika, pa tudi vaših posebnih želja. V naši spletni trgovini boste ustrezno kartušo enostavno našli kar tako, da v iskalnik vpišete model tiskalnika, ki ga imate. Na zaslonu se bodo nato pojavile tako originalne, kot tudi kompatibilne kartuše, ki bodo delovale v določenem modelu tiskalnika. Medtem, ko so originalne kartuše običajno kvalitetnejše, so kompatibilne dobljive po neprimerljivo ugodnejši ceni. Končna odločitev je seveda vaša!