Zaščitno steklo Samsung – odlična zaščita proti praskam in razbitju

Danes mobilna telefonija dosega svoj vrhunec. Tehnologija mobilnih naprav presega vse meje in se neprestano razvija, tehnološkim novostim kar ni konca. Skorajda vsakdo, še posebno mlajše generacije, ima v lasti vsaj eno mobilno napravo, če ne mnogih. Ker tovrstne naprave niso najbolj ugodne, nanje pa shranjujemo tudi mnoge osebne in pomembne podatke, je dobro, da zanje poskrbimo ter jih zavarujemo pred zunanjimi vplivi.

Ker jih veliko uporabljamo in prenašamo, po možnosti tudi v torbicah, rade pa nam padejo tudi iz žepa, je nezavarovan ekran vedno v nevarnosti, da se razbije. Opraska se lahko že v najmanjšem stiku z ostrimi predmeti. Glede na to, da popravilo ekrana stane od sto do dvesto evrov, vam svetujemo, da nanj raje preventivno namestite zaščitno steklo Samsung. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami zaščitnih stekel, ki so prilagojene za najrazličnejše modele telefonov.

zaščitno steklo samsung
Zaščitno steklo Samsung je izdelano iz kaljenega stekla in je trenutno najbolj učinkovita zaščita pred odrgninami in praskami na trgu. Kaljeno steklo je kar devetkrat močnejše od ostalih zaščitnih folij in ostalih premazov za zaščito telefonskih ekranov. Zaščitno steklo Samsung s časom ne bo izgubilo svojih lastnosti ter se ne bo odlepilo. Kljub namestitvi, se odstopanj pri dotiku s prstom ne bo opazilo, saj je prevodnost materiala odlična.

Tovrstna stekla odlikuje tudi enostavna namestitev na ekran, saj se, za razliko od folije, ne upogibajo in ne povzročajo mehurčkov zaradi ujemanja zraka pod zaščitno površino. Poseben premaz na površini stekla tudi preprečuje nabiranje umazanije in prstnih odtisov.

Zaščitno steklo Samsung v primeru padca nase prevzame silo udarca oz. poškodbe. Tako prepreči, da bi se sila udarca prenesla na ekran. Zaščitno steklo se sicer lahko razbije, vendar je to pravzaprav njegova naloga, saj sam ekran ostane cel. Kaljeno steklo se tudi ne razleti naokrog (v primerjavi z navadnim), tako da ne predstavlja nevarnosti za sam ekran ali za uporabnika.